Мрія і можливість…

Інші дописи автора

        Мрія і можливість…

        Як  часто наші мрії є залежними від наших можливостей…

        Здавалось би сучасний світ пропонує нам безліч можливостей для самореалізації, але  все одно ми змушені збавляти обороти, коли постає питання  матеріальне….. Наші мрії, які часто є дуже земними, не можуть здійснитися тільки через одну умову: гроші.

        Як багато молодих і талановитих людей змушені працювати «рабами» у суспільстві тільки через те, що на шляху до самореалізації постала відсутність грошей чи якихось зв’язків……

        І тут виникають певні роздуми… чому суспільство не замислюється про своє майбутнє… не замислюється про те, хто буде його лікувати, вчити, хто буде розвивати нові технології ….. Невже якісь зв’язки… Чи недолугі лікарі, які в пацієнтах бачать тільки можливість заробити…. Чи вчителі, які далекі від того, що вони вчать і в дітях розвивають тільки стереотипні знання з підручників завченими фразами…… і так далі можна продовжувати довго…..

        Чомусь ми перестали про це думати.

        Потрібно переосмислювати наше ставлення до завтрашнього дня. Ніхто не каже, що потрібно жити тільки майбутнім, але потрібно жити так, щоб воно у нас було…….

        Фото: poradu.pp.ua

        Інші дописи автора

          Оціни

          How useful was this post?

          Click on a star to rate it!

          Average rating 0 / 5. Vote count: 0

          No votes so far! Be the first to rate this post.

             

            Про автора